Blåbær müsli med Quinoa

Blåbær müsli med Quinoa

  • 500ml letmælk/minimælk (eller usødet mandelmælk)
  • 170g quinoa, renset
  • 200g Driscoll's Blåbær
  • 70g Hakkede pecannøder
  • 1/4 Tsk. stødt ingefær
  • 1/4 Tsk. stødt muskatnød
  • 2 Spsk. ahornsirup

30 min | 4 portioner | morgenmad

Blueberry
Blueberry

Du kan sagtens spise quinoa til morgenmad! Kombineret med saftige blåbær, knasende pecannødder, varme krydderier og ahornsirup, bliver quinoa den perfekte morgenmad – fuld af protein og fiber! Den perfekte morgenmad, som giver dig energi til hele dagen.

Fremgangsmåde

  • Hæld mælk og quinoa i en mellemstor kasserolle, og lad det koge op mens du regelmæssigt rører rundt i det.
  • Skru ned for varmen, og læg låget på. Lad det simre i 18-20 minutter, eller indtil mælken er absorberet i quinoaen. Fjern fra varmen, og lad det hvile med låg i 5 minutter.
  • Tag låget af, og tilføj blåbær, pecannødder, ingefær, muskatnød og ahornsirup. 
Leafs Blueberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.