Blåbærpandekager

Blåbærpandekager

  • 2 bakker Driscoll's-blåbær (125 g)
  • 130 g hvedemel
  • 50 g sukker
  • 60 g ricotta
  • 2 store æg, blomme og hvide for sig
  • 120 ml mælk
  • 2 teskefulde reven citronskal
  • 1 teskefuld bagepulver
  • ¼ teskefuld salt
  • 1 teskefuld vaniljeessens

20 min | 4 portioner | morgenmad | forår | sommer

Blueberry
Blåbærpandekager
Blueberry

Mmm...

Fremgangsmåde

  • Forvarm ovnen til 120°C
  • Bland mel, sukker, bagepulver og salt i en skål
  • Bland ricotta, æggeblommer, mælk, reven citron og vanilje i en anden skål
  • Hæl melblandingen i æggeblandingen og rør det sammen
  • Pisk æggehviderne med en elpisker, indtil der dannes bløde toppe
  • Vend forsigtigt de piskede æggehvider i pandekageblandingen
  • Opvarm en pande med kraftig bund til middel varme
  • Hæld cirka 60 gram dej i panden
  • Læg forsigtigt 10 blåbær på hver pandekage og bag i 3 minutter
  • Vend pandekagen og bag den anden side i 2-3 minutter, indtil den er fyldig og gyldenbrun
  • Hold pandekagerne varme i ovnen
  • Pynt med ekstra blåbær og værsgo'!
Leafs Blueberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.