Blåbærvafler med kærnemælk

Blåbærvafler med kærnemælk

  • 220 gram hvidt fuldkornsmel
  • 25 gram sukker
  • 1 spsk. bagepulver
  • 1 spsk. natron
  • 1 spsk. stødt kanel
  • 1 knivspids salt
  • 300 ml. kærnemælk
  • 3 spsk. rapsolie
  • 340 gram Driscoll’s blåbær
  • Ahornsirup
  • 2 store æg

10 min. + tilberedningstid pr. vaffel | 4 portioner | morgenmad

Blueberry
Blueberry

Blåbærvafler med kærnemælk

Fremgangsmåde

TÆND for vaffeljernet, så det kan nå at varme op.
PISK æggene grundigt.
TILFØJ kærnemælk og olie.
PISK indtil blandingen er jævn.
STIL til side.
HÆLD mel i en mellemstor skål.
TILFØJ sukker, bagepulver, natron, kanel og salt.
BLAND sammen.
BLAND melblandingen sammen med æg og kærnemælk.
PISK indtil blandingen er jævnt fordelt, men pisk ikke for meget.
SPRAY olie på vaffeljernet.
BAG dine vafler med vaffeljernet.
PYNT med ahornsirup og blåbær.
GENTAG indtil du ikke har mere dej.
SERVERES med det samme.

Leafs Blueberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.