Cheesecake med sommerens sødme

Cheesecake med sommerens sødme

  • 2 bakker Driscoll's-blåbær (125 g)
  • 1 bakke Driscoll's-hindbær (125 g)
  • 1 bakke Driscoll’s-brombær (125 g)
  • 8 spiseskefulde sukker
  • 2 spiseskefulde vand
  • 1 lime
  • 100 ml kold piskefløde
  • 250 g flødeost, tempereret til stuetemperatur
  • 2 spiseskefulde honning
  • 1½ teskefuld vaniljeessens

40 min | Portioner: 8 | desserter | fester og helligdage | easy

Blueberry
Blueberry

Mmmmmm

Fremgangsmåde

  • Kom indholdet af 1 bakke blåbær i en stor gryde.
  • Tilsæt sukker og vand og rør. Brug moderat varme på komfuret. 
  • Bring blandingen i kog og fortsæt med at røre. 
  • Lad det simre forsigtigt, indtil det tykner. 
  • Kom marmeladen i en skål, tilsæt limeskal og pres saften af en halv lime i. 
  • Bland halvdelen af den anden bakke blåbær i og rør igen. 
  • Gem resten af blåbærrene til pynt. 
  • Fordel den kolde marmelade i 8 glas. 
  • Pisk fløden med el-pisker. 
  • Kom flødeosten i en anden skål og rør, indtil osten er glat. 
  • Tilsæt sukker og honning og fortsæt med at piske, indtil sukkeret er opløst, og blandingen er cremet. 
  • Vend vaniljeessens og flødeskum i flødeosten med en dejskraber. 
  • Fordel fyldet jævnt i de 8 glas med marmelade. 
  • Dæk glassene og lad dem køle af i mindst 3 timer. 
  • Kom den resterende frugt, også blåbærrene, i en stor skål. 
  • Bland sukker i og lad det stå i 15 minutter. 
  • Fordel fyldet i de 8 glas. 
  • Servér desserten med det samme.
Leafs Blueberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.