Crostini med blåbær

Crostini med blåbær

  • 150 g sojayoghurt
  • Saft fra ½ lime
  • 1 knivspids salt
  • 6 skiver baguette
  • Lidt olivenolie
  • 50-100 g blåbær
  • Balsamicocreme
  • Frisk basilikum

20 minutter | 1 | andre opskrifter

Blueberry
Crostini med blåbær
Blueberry

Denne forårsopskrift kan du forberede hurtigt og enkelt. Kun den hjemmelavede veganske flødeost skal tilberedes på forhånd, men det er klaret på ingen tid! Blåbær og basilikum gør crostinierne lette og friske. @thevegan.wolf 

Fremgangsmåde

1. Til den veganske flødeost lægges et rent viskestykke i en sigte, som igen ligger i en stor skål.

2. Bland soyayoghurt, limesaft og salt sammen, og hæld det på viskestykket. Fold viskestykket sammen, så yoghurtblandingen er dækket.

3. Sæt skålen med sigte, viskestykke og yoghurt i køleskabet i et par timer, så yoghurten kan miste væske.

4. Rist baguetteskiverne i lidt olivenolie ved middel varme, indtil de er gyldenbrune på begge sider.

5. Vask blåbærrene, og dræn dem godt.

6. Vask basilikummen, og hak det i strimler.

7. Smør flødeosten på baguetteskiverne. Fordel blåbær og basilikum på toppen. 

8. Dryp lidt balsamicocreme på toppen.

Leafs Blueberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.