Lækre hindbæropskrift Driscolls

Fuglereder med bær og påskeæg

  • 125 g proteiner
  • 250 g sukker
  • 1 tsk. citronsaft / eddike
  • Pynt: Flødeskum, friske bær, påskeæg eller hvad du har lyst til

1,5 time / 90 min | 8 | fester og helligdage | børnevenlig

Blueberry
Fuglereder med bær og påskeæg Driscolls
Blueberry

Hvis du, som så mange, er doven, når det kommer til lækre påskedesserter, så lad dig friste med disse søde fuglereder med vaniljecreme, bær og påskeæg. 

Fremgangsmåde

OPSKRIFT SKABT AF @almedinaboskailo

Start med at tænde ovnen på 100 grader. Pisk æggehviderne stive med en elpisker. Tilsæt eddike/citronsaft, og pisk et øjeblik. Tilsæt herefter sukker lidt ad gangen, og pisk indtil marengsen er tyk, hvid og fast. Kom marengsen i en sprøjtepose med stjernetyl, og sprøjt den ud på en bageplade med bagepapir i fuglereder med en diameter på ca. 8 cm. Det gør ikke så meget, hvis ikke de er det. Sæt bagepladen i ovnen, og bag fuglerederne i en time tid. Tag dem ud af ovnen, og afkøl dem helt, før du begynder at pynte dem. Fyld fuglerederne, med påskeæg, flødeskum og friske bær.

Leafs Blueberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.