Grillet kylling med blåbærrelish

Grillet kylling med blåbærrelish

  • 2 bakker Driscoll's-blåbær (125 g)
  • 4 stk. kyllingebryst (125 g)
  • 50 g hakkede skalotteløg
  • 50 g hakket rød peber
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spiseskefulde balsamicoeddike
  • 1 spiseskefuld olivenolie
  • ½ teskefuld tørret basilikum
  • 2 spiseskefulde frisk basilikum
  • 2 teskefulde sukker
  • ¼ teskefuld koriander
  • ½ teskefuld salt

20 min | 4 portioner | aftensmad | efterår | vinter | middagsmad

Blueberry
kylling med blåbær
Blueberry

Mmm.

Fremgangsmåde

  • Kom kylling, hvidløg, 1 spiseskefuld eddike, olie og tørret basilikum i en skål
  • Dæk med husholdningsfilm og sæt i køleskab i 1 time, så marinaden kan virke
  • Kom 1 spiseskefuld eddike, 1½ bakke blåbær, skalotteløg, rød peber, frisk basilikum, sukker, koriander og salt i en anden skål og bland det hele grundigt
  • Tag kyllingebrysterne ud af køleskabet og lad dem få stuetemperatur
  • Krydr kyllingebrysterne med salt og læg dem i en sydende varm stegepande
  • Steg i cirka 5 minutter på hver side
  • Servér sammen med blåbærrelishen og de resterende blåbær
  • Et rent himmerige af blåbær!
Leafs Blueberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.