Vores nye favoritmåde at tilberede havregrød på er at BAGE den med lækre havregryn, blåbær og hyggelig vanilje. Den kan laves på forhånd og kan holde os mætte hele formiddagen.️ ️ Gør en portion klar allerede nu, så du lettere kommer igennem din travle morgen!
Fremgangsmåde
OPSKRIFT SKABT AF Corey Taylor
FORVARM ovnen til 190 grader.
SMØR eller BEKLÆD et ildfast fad på 20 cm x 20 cm med bagepapir.
TILSÆT de knuste hørfrø i en lille skål.
RØR vandet i.
LAD hørblanding hvile i omkring 5 minutter, til den er tyknet.
HÆLD den tyknede blanding i det klargjorte fad.
TILSÆT havregryn, stødt kanel, laktosefri vaniljeyoghurt, laktosefri drik med smag af vanilje og vaniljeekstrakt.
RØR ingredienserne sammen, og VEND forsigtigt 2 dl blåbær i blandingen.
BAG i 45 minutter.
LAD den bagte havregrød køle af i 5 minutter.
SMØR ekstra yoghurt på den bagte havregrød.
OVERHÆLD med ahornsirup.
DRYS de resterende blåbær på den bagte havregrød.
SERVERES straks efter.