Havregrød bagt med blåbær Driscoll's

Havregrød bagt med blåbær

  • 2 spsk. knuste hørfrø
  • 3 spsk. vand
  • 4,5 dl havregryn
  • 0,5 tsk. stødt kanel
  • 1 dl laktosefri vaniljeyoghurt – plus en portion til servering
  • 2 dl laktosefri drik med vaniljesmag, usødet
  • 1 tsk. vaniljeekstrakt
  • 170 g blåbær fra Driscoll's
  • Ahornsirup

10 min Forberedelse+ 45 min Tilberedning | 9 | morgenmad | fællesskab | mere inspiration

Blueberry
Havregrød bagt med blåbær Driscoll's
Blueberry

Vores nye favoritmåde at tilberede havregrød på er at BAGE den med lækre havregryn, blåbær og hyggelig vanilje. Den kan laves på forhånd og kan holde os mætte hele formiddagen.️ ️ Gør en portion klar allerede nu, så du lettere kommer igennem din travle morgen!

Fremgangsmåde

OPSKRIFT SKABT AF Corey Taylor

FORVARM ovnen til 190 grader.
SMØR eller BEKLÆD et ildfast fad på 20 cm x 20 cm med bagepapir.
TILSÆT de knuste hørfrø i en lille skål.
RØR vandet i.
LAD hørblanding hvile i omkring 5 minutter, til den er tyknet.
HÆLD den tyknede blanding i det klargjorte fad.
TILSÆT havregryn, stødt kanel, laktosefri vaniljeyoghurt, laktosefri drik med smag af vanilje og vaniljeekstrakt.
RØR ingredienserne sammen, og VEND forsigtigt 2 dl blåbær i blandingen.
BAG i 45 minutter.
LAD den bagte havregrød køle af i 5 minutter.
SMØR ekstra yoghurt på den bagte havregrød.
OVERHÆLD med ahornsirup.
DRYS de resterende blåbær på den bagte havregrød.
SERVERES straks efter.

Leafs Blueberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.