Kylling med Rosmarin & Blåbær

Kylling med Rosmarin & Blåbær

  • 1 bakke Driscoll’s-blåbær (125 g)
  • 2 spiseskefulde ekstra jomfruolivenolie
  • 50 g usaltet smør
  • 4-6 kyllingefileter (or 1kg kyllingelår)
  • ½ teskefuld salt
  • 2 skalotteløg, skåret i tynde ringe
  • 80 ml balsamicoeddike
  • 60 g ahornsirup
  • 1 spiseskefuld grofthakket rosmarin

Tilberedningstid: 25 minutter | 4 - 6 portioner | aftensmad | efterår | vinter | middel

Blueberry
Kylling med Rosmarin & Blåbær Rosmarin-kylling glaseret med blåbærbalsamico Kylling med blåbærsauce Ovnbagt kyllingebryst
Blueberry

Kombinationen af de søde blåbær og ahornsirup med syrligheden fra balsamico samt velduftende rosmarin giver den mest perfekte fyldige og smagfulde sauce til ovnbagt kylling. Brun kyllingebrysterne på panden først for at opnå det mest smagfulde resultat.

Fremgangsmåde

  • Forvarm ovnen til 175 °C.
  • Opvarm 1 spiseskefuld olie og halvdelen af smørret på en stor stegepande.
  • Krydr kyllingefileterne (eller kyllingelårene) med salt og peber og steg dem på panden.
  • Brun fileterne (eller lårene) ved moderat varme og læg dem i en bradepande.
  • Tilsæt resterende olivenolie og smør på panden og rør skalotteløgene i.
  • Steg let, indtil løgene er blevet bløde.
  • Tilsæt blåbærrene og varm det op i 1 minut.
  • Tilsæt eddike, ahornsirup, rosmarin og lidt salt og peber og steg forsigtigt.
  • Hæld blandingen over kyllingefileterne (eller kyllingelårene) og sæt bradepanden i ovnen i 15 minutter eller indtil kylling har kogt igennem til en temperatur på 75 ° C.

Velbekomme!

Leafs Blueberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.