Morgenmadsbrød med banan

Morgenmadsbrød med banan

  • 2 bakker Driscoll’s-blåbær (125 g)
  • 240 ml kærnemælk
  • 2 æg
  • 2 bananer
  • 260 g hvedemel
  • 90 g havregryn
  • 130 g farin
  • 80 g rapsolie
  • 2 teskefulde bagepulver
  • 1 teskefuld kanel
  • ¼ teskefuld natron
  • ½ teskefuld salt

10 min + 70 min | 12 portioner | morgenmad | efterår | vinter | forår | sommer

Blueberry
Morgenmadsbrød
Blueberry

Mmm.

Fremgangsmåde

  • Forvarm ovnen til 190°C
  • Smør en stor bageform og drys med lidt mel
  • Bland kærnemælk, æg, bananer, farin og olie i en stor skål
  • Mål mel, havregryn, bagepulver, kanel, salt og natron af i en separat skål
  • Sigt langsomt melblandingen ned i kærnemælksblandingen og rør det sammen med blåbærrene
  • Fyld bageformen med banan-blåbærdejen
  • Bag i cirka 1 time
  • Lad brødet afkøle i bageformen i 15 minutter og tag det derefter forsigtigt ud af formen
  • Modstå fristelsen og lad brødet hvile på en bagerist
  • Skær brødet i skiver – og velbekomme!
Leafs Blueberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.