Rosmarinkylling med blåbær

Rosmarinkylling med blåbær

  • 1 bakke Driscoll’s-blåbær (125 g)
  • 2 spiseskefulde ekstra jomfruolivenolie
  • 50 g usaltet smør
  • 4-6 kyllingefileter
  • ½ teskefuld salt
  • 2 skalotteløg, skåret i tynde ringe
  • 80 ml balsamicoeddike
  • 60 g ahornsirup
  • 1 spiseskefuld grofthakket rosmarin

Tilberedningstid: 25 minutter | 4 - 6 portioner | aftensmad | efterår | vinter | middel

Blueberry
Rosmarinkylling opskrift med blåbær
Blueberry

Fremgangsmåde

  • Forvarm ovnen til 175 °C.
  • Opvarm 1 spiseskefuld olie og halvdelen af smørret på en stor stegepande.
  • Krydr kyllingefileterne med salt og peber og steg dem på panden.
  • Brun fileterne ved moderat varme og læg dem i en bradepande.
  • Tilsæt resterende olivenolie og smør på panden og rør skalotteløgene i.
  • Steg let, indtil løgene er blevet bløde.
  • Tilsæt blåbærrene og varm det op i 1 minut.
  • Tilsæt eddike, ahornsirup, rosmarin og lidt salt og peber og steg forsigtigt.
  • Hæld blandingen over kyllingefileterne og sæt bradepanden i ovnen i 15 minutter.

Velbekomme!

Leafs Blueberry
Leafs

Mere inspiration på sociale medier!

Stærk start på ugen

Stærk start på ugen

Sommer frugt brød

Sommer frugt brød

Sommervibes på et splitsekund!

Sommervibes på et splitsekund!

Find os på:

Bilka
Fotex
Netto Danmark

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.