Smørrebrød med smeltet ost og blåbær

Smørrebrød med smeltet ost og blåbær

  • 2 Tsk. Smør
  • 4 skiver surdejsbrød
  • 1/2 Tsk. revet citronskal
  • 1 Tsk. Frisk timian
  • 100g Brie, tyndtskåret (fjern eventuelt skorpen)
  • 100g mascarpone ost
  • Lidt Rucola til pynt
  • 340g Driscoll's Blåbær
  • 2 Spsk. Citronsaft
  • Honning til pynt

30 min | 4 portioner | middagsmad

Blueberry
Blueberry

Har du lyst til at prøve noget helt nyt? Dette stykke smørrebrød med smeltet ost kombinerer smagene fra brie og blåbær på en helt ny måde. Pynt med rucola lige før servering for at løfte smagen endnu mere.

Fremgangsmåde

  • PLACER Blåbær i en mellemstor kasserolle
  • TILFØJ 2 Spsk. citronsaft, ½ tsk. revet citronskal, og 1 tsk. frisk timian.
  • BRING  det i kog ved medium-høj varme
  • REDUCER  varmen, og lad det simre, mens du regelmæssigt RØRER rundt i blandingen – i cirka 20 minutter, eller indtil det tykner.
  • LAD blåbærrene køle ned i 15 minutter
  • TÆND for en stor stegepande på høj varme
  • FORVARM ovnen til 190°C.
  • SMØR 1 side af hver brødskive med smørret
  • PLACER brød med smørsiden ned på den varme stegepande.
  • STEG brødskiverne i 1-2 minutter, eller indtil bunden er gyldenbrun. VEND IKKE brødet.
  • LÆG brødskiverne på et stort fad med den stegte side nedad.
  • SMØR et tyndt lag mascarpone på hver skive.
  • TOP hver skive med omtrent 2 spsk. af blåbærblandingen.
  • FORDEL Brien ligeligt på brødskiverne OVENPÅ blåbærblandingen.
  • BAG dine sandwiches i ovnen i cirka 10 minutter, eller indtil osten er smeltet.  
  • FLYT sandwicher til serveringsfad.
  • DRYP 1 tsk. honning over hver sandwich.
  • PYNT hver sandwich med rucola. 
  • SERVER med det samme.
     
Leafs Blueberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.