Wienerbrød med flødeost og blåbær

Wienerbrød med flødeost og blåbær

  • 115 g. Flødeost, blødgjort
  • 50 g. + 2 Spsk. Sukker
  • Revet skal fra 1 citron
  • 1 Spsk. Vand
  • 170 g. Driscoll’s Blåbær
  • 1 lag færdigkøbt butterdej.
  • 1 æg
  • Flormelis

30 Minutter | 9 Portioner | fester og helligdage | andre opskrifter | fællesskab

Blueberry
Wienerbrød med flødeost og blåbær
Blueberry

Wienerbrød som du aldrig har smagt det før – med cremet flødeost og smagfulde blåbær. Brug eventuelt forkøbt butterdej, og lav en lækker dessert eller morgenmad på kun 30 minutter.

Fremgangsmåde

Opskrift skabt af Completely Delicious

FORVARM ovnen til 210°C.
LÆG bagepair på en bageplade
HÆLD flødeost i en mellemstor skål.
TILFØJ 50 g. sukker og revet skal fra 1 citron.
RØR rundt med en gaffel indtil blandingen er jævn.
STIL blandingen til side.
OVERFØR butterdej til en overflade drysset med mel.
RUL butterdejen ud til en firkant på 30x30 cm.
SKÆR butterdej i 9 lige store firkanter.
LAV kanter i hver firkant med en kniv – cirka 1,5 cm fra kanten, men skær ikke hele vejen igennem.
PRIK med en gaffel i firkanternes midte.
SLÅ et æg ud i en lille skål, og TILFØJ 1 spsk. vand.
PISK.
PENSL kanterne med ægget.
DRYS med sukker på alle kanterne.
LÆG en spsk. flødeostblanding i midten af hver firkant.
TOP med en lille håndfuld blåbær.
BAG i cirka 20 minutter eller indtil kagerne er gyldne.
DRYS med flormelis.
SERVERES varme, eller kan opbevares i køleskabet i op til tre dage.
 

Leafs Blueberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.