Healthy salad recipe with chickpeas and blueberries

Salat med blåbær og kikærter

  • 4 Spsk. citronsaft
  • 2 Tsk. tahini
  • 1/2 Tsk. honning
  • 125g Hakket grønkål
  • 1 Spsk. æblecidereddike
  • 75g hakket romainesalat
  • 2 Tablespoons chopped fresh mint leaves
  • 170 gram Driscoll’s blåbær
  • 30g agurk, i tern
  • 1 avocado, skåret i skiver
  • 55g Sprøde kikærter – eller lav dine egne ved at følge fremgangsmåden herunder.
  • 2 Spsk. limejuice

10 min | 2 | fællesskab | andre opskrifter

Blueberry
Salat med kikærter og blåbær
Blueberry

Sprød kikærtesalat med friske og søde blåbær, samt en sund bund af grønkål med citron. Den her salat har det hele! Du kan forberede dine kikærter på forhånd – men husk at lave lidt ekstra, da du med garanti får lyst til mere salat!

Fremgangsmåde

OPSKRIFT SKABT AF  @whatrobineats

HÆLD 2 spsk. citronsaft i en lille skål.
TILFØJ 2 tsk. tahini og ½ tsk. honning.
PISK indtil blandingen er jævn.
STIL dressingen til side.
LÆG kålen i en stor skål.
TILFØJ 2 spsk. limejuice og 1 spsk. æblecidereddike.
BRUG hænderne til at blande kål og limejuice, indtil kålen bliver blød og fylder cirka 1/3 mindre.
TILFØJ romainesalat, 2 spsk. mynte, blåbær, agurk og avocado.
BLAND salaten. 
DEL salat mellem to tallerkener.
DRYS kikærter henover salaten.
FORDEL dressingen hen over salaten.
SERVERES med det samme.


Tip
Du kan lave dine egne sprøde kikærter ved at blande 55 g kikærter fra dåse, 2 spsk. olivenolie, 1/8 tsk. hvidløgspulver samt salt og peber. Læg kikærterne på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i cirka 50 minutter eller indtil de er sprøde.

Leafs Blueberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.