Veganske jordbærcheesecake-bidder – skal ikke bages Driscolls

Veganske jordbærcheesecake-bidder – skal ikke bages

  • 3,5 dl ristede og usaltede cashewnødder
  • 4,5 dl vand, kogende
  • 400 g jordbær fra Driscoll's, afstilkede og skåret i tern
  • 6 spsk. ahornsirup
  • 2 spsk. frisk citronsaft
  • 4,5 dl knuste shortbread-småkager (10-15 småkager)
  • 3 dl kokosolie, smeltet
  • 1 dl kokosfløde
  • 2 tsk. vaniljeekstrakt
  • 1 nip havsalt
  • Ekstra jordbær til pynt
  • Ristede mandelflager til pynt

4 timer Forberedelse + 15 minutter Tilberedning | 12 | mere inspiration | desserter

Strawberry
Veganske jordbærcheesecake-bidder – skal ikke bages Driscolls
Strawberry

Veganske lækkerier med uimodståeligt og cremet jordbærfyld! Nemme at tilberede, vildt flotte – og du slipper for at tage ovnen i brug.

Fremgangsmåde

LÆG cashewnødderne i et sylteglas eller en stor, varmebestandig skål.
HÆLD det kogende vand over cashewnødderne, til de står under vand.
DÆK TIL med husholdningsfilm.
OPBLØD cashewnødderne i fire timer eller natten over.
BLAND jordbær, 1 spsk. ahornsirup og citronsaft i en mellemstor kasserolle.
LAD jordbærblandingen SIMRE over lav varme, til de frigiver deres saft, mens du jævnligt MOSER bærrene.
PRES jordbærsaften gennem en si, så du fjerner frugtkød og kerner.
LAD jordbærsaften afkøle.
SMØR de små cheesecakeforme.
BLAND de knuste småkager og 0,5 dl kokosolie godt sammen i en mellemstor skål.
FORDEL kageblandingen i cheesecakeformene.
STIL formene i fryseren, til kageblandingen er fast.
DRÆN vandet fra cashewnødderne.
TILSÆT cashewnødder og den resterende kokosolie i en blender.
BLEND cashewblandingen ved lav hastighed, og blend i 2-3 minutter, mens du langsomt øger til maksimal hastighed.
TILSÆT jordbærsaften, den resterende ahornsirup, kokosfløde, vaniljeekstrakt og salt.
BLEND blandingen ved lav hastighed, og blend i 2-5 minutter, mens du langsomt øger til maksimal hastighed, eller til blandingen er helt glat.
UDTAG cheesecakeformene fra fryseren.
FORDEL cheesecakefyldet i formene.
BANK let formene mod bordpladen for at udjævne fyldet.
STIL kagerne på KØL i nogle timer eller natten over.
PYNT med friske jordbær skåret i skiver og ristede mandelflager.
SERVERES straks efter.

Leafs Strawberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.