Blanding med grønne bønner og hindbær-hasselnødder

Blanding med grønne bønner og hindbær-hasselnødder

  • 1 pose (450 g) haricots verts (tynde grønne bønner), trimmede
  • 2 spsk smør, delt i stykker
  • 70 g hasselnødder, hakkede
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 fed hvidløg, hakket
  • 3/4 tsk Herbes de Provence
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk peber
  • 1 pakke (170 g) Driscoll's hindbær

20 min. | 4 | andre opskrifter

Raspberry
Raspberry

Et tema af hindbær og hasselnødder tilføjer tekstur og farve til dette tilbehør (perfekt til fridagene). Skyl bønnerne i koldt vand efter kortvarig blanchering i kogende vand for at bevare den klare grønne farve.

Fremgangsmåde

- Kog bønnerne i 2 liter kogende vand med salt i 4 minutter; lad dem dryppe af i et dørslag og sæt dem til side.

- Varm 1 spiseskefuld smør op i en stor stegepande ved middelvarme. Tilsæt hasselnødder, og kog dem 2 minutter. Tag dem af panden, og sæt dem til side.

- Put resten af smørret, olivenolie og hvidløg på stegepanden; kog ved middelvarme 1 minut under konstant omrøring.

- Bland hasselnødder, herbes de Provence, salt og peber i og kog 30 sekunder. Tilsæt grønne bønner og kog i 2 minutter. Rør hindbærrene i, indtil de er jævnt fordelt.

Tips

- Brug 2 spsk olivenolie i stedet for de 2 spsk smør og den ekstra spsk olivenolie.

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.