Raspberry Bellini

Raspberry Bellini

  • 2 spsk hyldeblomst likør (eksempelvis St. Germaine)
  • 1 spsk frisk citronsaft
  • 1 spsk sirup eller sukkerlage
  • 5 Driscoll's hindbær, skåret over
  • Is
  • 6 spsk Brut Champagne or mousserende vin

10 min. | 1 | desserter

Raspberry
Raspberry

Der findes ikke en bedre måde at fejre venner og familie end med en festlig hindbær cocktail. Lav dette simple og sofistikerede twist på en bellini med friske hindbær og hyldeblomst likør, og bland den op med mousserende vin. Skål! 

 

Fremgangsmåde

  • HÆLD 2 spsk hyldeblomst likør i en cocktail shaker.
  • TILFØJ 1 spsk frisk citronsaft.
  • TILFØJ 1 spsk sirup eller sukkerlage.
  • TILFØJ 4 hindbær.
  • TILFØJ is og RYST godt indtil drinken eller kølet ned og hindbærrene er most.
  • HÆLD 6 spsk Champagne i et champagneglas.
  • SI drinken og hæld den på glassene.
  • PYNT med de resterende hindbær.
Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.