Brombær-cheesecake

Brombær-cheesecake

  • 200 g mel
  • 75 g sukker
  • 75 g margarine
  • 1 æg
  • 1 knivspids salt
  • 500 g fedtfattig kvark
  • 200 g creme fraiche
  • 1 håndfuld brombær
  • 1 pakke vaniljebuddingpulver
  • 100 g sukker
  • 1 vanillesukker
  • 2 æg
  • 50 g smeltet smør
  • 200 ml fløde
  • 1 håndfuld brombær
  • 1 pakke vanillesukker

1 | 6 | nachspeisen

Blackberry
Brombær-cheesecake
Blackberry

Brombær-cheesecake

Fremgangsmåde

Ælt alle ingredienserne til dejen sammen, rul den ud og læg den i en lille springform (ca. 22 cm), idet du lader den gå op ad kanten.

Bland alle ingredienserne til fyldet (undtagen bærrene) og tilsæt til sidst brombærrene. Læg fyldet på bunden og bag det hele i forvarmet ovn ved 160 grader (180 grader over-/undervarme) i ca. 1 time.

Pisk fløden til toppingen stiv og fordel den på hele den afkølede kage. Purér brombærrene med vaniljesukker og hæld dem på i midten. Pynt med de resterende ingredienser, og servér.

Leafs Blackberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.