Uhyggelige halloween småkager med bær

Uhyggelige halloween småkager med bær

  • Pakke (450g) færdiglavet (eller selvvalgt hjemmelavet) småkagedej
  • 3 pakker (125g hver) Driscoll’s hindbær
  • 50g sukker
  • 1/2 dl vand
  • 350g smørost i stuetemperatur
  • 300g smør i stuetemperatur
  • 1 spsk vanilje ekstrakt
  • 350g flormelis
  • 1 pakke Driscoll’s hindbær
  • 1 pakke Driscoll’s blåbær
  • 1 pakke Driscoll’s Brombær
  • Sort dekorations gele
  • Sort krymmel

1h | 16 | desserter

Blackberry
Blackberry

Skræm lidt (u)hygge frem i familien med disse edderkoppe- og flagermusesmåkager med friske Driscoll's bær. Færdiglavet dej er hurtigt og nemt at bruge, så der bliver masser af tid til at pynte kagerne med venner og familie!

Fremgangsmåde

Småkager

  • Forvarm ovnen til 180 grader. 
  • Bag 1 pakke (ca. 450g) færdiglavet småkagedej ved at følge pakkens instruktioner. 
  • Lad småkagerne køle ned til stuetemperatur. 

Hindbær indkog

  • Put 3 pakker hindbær ned i en gryde gennem en si for at sortere kernerne fra. 
  • Tilføj sukkeret og vandet og kog blandingen ved middeltemperatur. 
  • Husk at røre i blandingen ofte indtil det er indkogt til halv størrelse. 
  • Før hindbærblandingen gennem en si for at sortere kernerne fra.
  • Nedkøl blandingen til køleskabstemperatur. 
  • Sæt to spiseskefulde af blandingen til side. 
  • Put resten af blandinden i en sprøjtepose eller almindelig plastikpose. 

Glasur

  • Put smørosten i en skål. 
  • Tilføj smøret og vaniljeekstraktet og mix det til en jævn blanding. 
  • Tilføj flormelisen og bland til det er jævnt. 
  • Split glasuren i to skåle og tilføj de to spiseskefulde hindbær indkog til den ene af skålene for at lave lyserød glasur. 
  • Sæt glasuren på køl.

Dekoration

  • Skær 2 småkager til flagermusevinger med en kniv og sæt de to vinger til side. 
  • Pynt 11 småkager med hvid glasur og 11 småkager med lyserød glasur. 
  • Sprøjt cirkler på småkagerne med enten glasuren eller den resterende hindbær indkog. 
  • Brug en tandstik til forsigtigt at trække glasuren fra midten ud til kanten for at danne et spindelvævsmønster i glasuren. 
  • Brug hindbær, blåbær og dekorations geléen til at lave edderkopper på småkagerne. 
  • Brug brombær og blåbær til at lave flagermuse og tilføj de udskårede flagermusevinger til småkagerne. 
  • Dyp kanterne af småkagerne i krymmel for at færdiggøre dekorationen. 
  • Server med det samme! 
Leafs Blackberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.