Brombærmuffins med kokos

Brombærmuffins med kokos

  • 2 bakker Driscoll’s-brombær (250 g)
  • 450 g hvedemel
  • 150 g smør
  • 250 g revet kokos
  • 250 g sukker
  • 1 citron
  • 125 ml kokoslikør
  • 125 ml piskefløde
  • 1 stang vanilje
  • 1 spiseskefuld bagepulver
  • salt

20 minutter | 12 portioner | morgenmad | middel

Blackberry
Muffins opskrift med brombær og kokos
Blackberry

Mmmmmm.... Fortryllende brombærmuffins med kokos, superlækre til morgenbordet!

Fremgangsmåde

  • Læg 12 brombær til side til pynt.
  • Forvarm ovnen til 150 °C.
  • Pensl muffinformen med olie.
  • Smelt smørret i en gryde.
  • Bland den revne kokos og sukker i en skål.
  • Tilsæt det smeltede smør, kokoslikør, citronskal og -saft og piskefløde.
  • Skær vaniljestangen halvt igennem, skrab indholdet ud og kom det i skålen.
  • Bland det hele grundigt.
  • Bland mel, bagepulver og salt i en anden stor skål.
  • Tilsæt langsomt kokosblandingen under omrøring.
  • Bland det hele grundigt.
  • Vend brombærrene i blandingen.
  • Fyld muffinformen med kokosblandingen helt op til kanten. Brug to skeer.
  • Tryk forsigtigt et brombær ned i midten af hver muffin.
  • Bag muffinsene i den forvarmede ovn i cirka 25 minutter, indtil de er gyldenbrune og bagt i midten.
Leafs Blackberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.