Brombærtærte

Brombærtærte

  • 1,3kg Driscoll’s brombær
  • 260g sukker
  • 30g tapiokamel (eller majsstivelse)
  • 2 Spk. Limesaft
  • 1/8 Spk. Salt
  • 100g mel
  • 70g søde kokosflager
  • ¼ Tsk. bagepulver
  • 6 Spk. Koldt usaltet smør i små stykker
  • 1/8 Spk. Salt
  • 1 stort æg
  • 30g finthakkede pekannødder

50 min | 8 portioner | desserter

Blackberry Blackberry

Varm dit hjerte med denne lækre og festklare snack; Driscoll’s brombærtærte.

Fremgangsmåde

Fyld
Forvarm ovnen til 175 °C

MIKS brombær, 130g sukker, tapiokamel, limesaft og salt i en stor skål indtil det er jævnt
DEL blandingen i 8 små forme


Dej
MIKS mel, kokos, 130g sukker, pekannødder, bagepulver og salt i en skål med en elektrisk mikser.
TILFØJ smør, og rør rundt indtil der ikke er flere store stykker
TILFØJ ægget og miks det hele godt sammen til en dej.
RUL 2 Spk. Dej til en kugle og gør den flad, så den er ¼ tomme tyk.
LÆG den flade dej over bærmiksturen i en lille form.
GENTAG med resten af dejen og formene.
PLACER de små forme på en stor bageplade.

BAG i 20 til 30 minutter eller indtil toppen er gyldenbrun, og fyldet bobler let.

Leafs Blackberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.