Chokoladeæg med hindbær

Chokoladeæg med hindbær

  • 5 chokoladeæg: sort, mælk eller hvid
  • Driscoll’s hindbær
  • Minichokoladekugler
  • 240 ml fløde 30 %
  • 110 g pralineret chokolade

30 min. | 10 | desserter

Raspberry
Chokoladeæg med hindbær
Raspberry

Påsken nærmer sig. Det giver dig lejlighed til at prøve en ny opskrift med 100 % chokolade, pyntet med hindbær fra @driscolls.france. Velsmagende og søde, forenede med chokoladen, giver de dig frisk energi! Og den lille nyhed fra Driscoll’s er, at der er nye emballager af karton med 94 % mindre plastik for at optimere bevarelsen af frugten, men også til gavn for planeten! Vi skal ikke vente længere: Her er supergourmandopskriften: et chokoladeæg, garneret med pralineret mousse og gode hindbær for at give sødme i munden og peppe dig op! @livionna02

Fremgangsmåde

Forbered ganachen aftenen før ved at smelte chokoladen i vandbad. Bring fløden i kog og bland den med den smeltede chokolade. Bland, indtil du opnår en jævn og homogen tekstur, og anbring blandingen i køleskabet.

Dagen efter laves ganachen: Med et piskeris piskes massen, så den vokser, og du får en cremet og luftig blanding. Anbring ganachen i en beholder.

Del chokoladeæggene i to på langs.

Garner dem med denne pralinerede chokolademousse, anbring hindbærrene, de små chokoladekugler, og du er færdig! 

Lad gourmanderne smage! 

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.