Appetitvækker med Hindbær og Gedeost

Endiveblade med Hindbær og gedeost

  • 115 g. Krydret gedeost
  • 2 Spsk. Fløde
  • 125 g. Driscoll’s Hindbær
  • 2 Spsk. Honning
  • 35 g. Pistachenødder, hakkede
  • 1 Æble (pink lady eller honey crisp)
  • 2 hoveder endivesalat, renset og bladene skal være tørre

5 minutter | 18 Portioner | andre opskrifter

Raspberry
Appetitvækker med Hindbær og Gedeost
Raspberry

Start din middag med disse lækre og friske appetitvækkere. Den sprøde endivesalat kombineres med cremet flødeost og søde hindbær.

Fremgangsmåde

Brug en gaffel til at blande gedeost og fløde i en lille skål. Stil til side. Skær æblet ud i tynde skiver så de passer på endivebladene. Arranger endivebladene på en stor tallerken eller et fad. Læg en æbleskive på hvert blad. Brug en plastikpose eller sprøjtepose til at lave små dutter af ost på hvert blad. Drys med honning og pynt med pistachenødder. Kan forberedes en time før servering og opbevares i køleskabet. Serveres enten afkølet eller ved stuetemperatur.
 

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.