Eton Mess med hindbær

Eton Mess med hindbær

  • 3 pakker hindbær
  • 1 pakke brombær
  • 2-3 spsk. flormelis
  • 1 spsk. portvin (valgfrit)
  • 300 ml piskefløde
  • 2 spsk. flormelis
  • 1 tsk. vaniljeekstrakt
  • 100 g mini marengs
  • Frisk mynte til pynt (valgfrit)
  • Chokolade til pynt (valgfrit)

30 min | 4 | desserter

Raspberry
Raspberry

Denne spektakulære dessert er nem at lave og passer perfekt til enhver lejlighed.

Fremgangsmåde

Kom en pakke hindbær, 2-3 spsk. flormelis og portvin i en blender, og blend det til en coulis.

Tilsæt 2 spsk. flormelis og vaniljeekstrakt til fløden, og pisk til bløde toppe.

Sæt 6 mini marengs til side og knus resten i store stykker. Stryg stykkerne i flødeskummet.

Læg creme, coulis og friske bær i et lag i dessertglas.

Top med en mini marengs, friske bær og pynt med chokolade og frisk mynte, hvis du bruger det.

Hvis du laver den i forvejen, skal den opbevares på køl og pyntes inden servering.

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.