Flødeispinde med karamelliserede jordbær – nem, hjemmelavet ispind

Flødeispinde med karamelliserede jordbær

  • 1 spsk. vand
  • 1 tsk. majsstivelse
  • 2 spsk. usaltet smør
  • 1 bakke (400 g) jordbær fra Driscoll's, afstilkede og skåret i tern på ca. 6 x 6 mm
  • 0,5 dl rørsukker
  • 0,5 dl honning
  • 1 knivspids salt
  • 1,8 dl sødmælk
  • 1,2 dl græsk yoghurt – naturel eller med vaniljesmag

20 min + 15 min | 8-10 | desserter | andre opskrifter | børnevenlig

Strawberry
Flødeispinde med karamelliserede jordbær – nem, hjemmelavet ispind
Strawberry

Skabt Af: onesarcasticbaker

Bekæmp varmen med en cremet, hjemmelavet flødeispind med græsk yoghurt og stykker af smagfulde jordbær. Lækkerier, der med garanti vil gøre lykke!

Fremgangsmåde

1.    HÆLD vandet i en lille skål.
2.    TILSÆT majsstivelsen.
3.    RØR, til majsstivelsen er helt opløst i vandet.
4.    STIL blandingen til SIDE.
5.    SMELT smørret i en mellem kasserolle.
6.    TILSÆT jordbærrene i tern på ca. 6 x 6 mm.
7.    BLAND ingredienserne, og SØRG FOR, at alle jordbærtern bliver dækket af smør.
8.    KOG i 2 minutter ved middelhøj varme.
9.    TILSÆT rørsukker, honning og salt.
10.    KOG uden låg, og RØR i blandingen af og til, til væsken er reduceret og tyknet, 12-15 minutter.
11.    RØR majsstivelsesblandingen igennem igen, og HÆLD den i jordbærblandingen.
12.    SÆT blandingen i kog, og LAD SIMRE, til blandingen er tyknet, omkring 2 minutter.
13.    LAD jordbærblandingen køle helt af.
14.    HÆLD sødmælken i et stort målebæger med tud.
15.    TILSÆT den græske yoghurt.
16.    RØR ingredienserne sammen.
17.    TILSÆT jordbærblandingen, og RØR, til blanding har fået en jævn, lyserød farve.
18.    FORDEL blandingen i 8-10 ispindeforme.
19.    FRYS NED i mindst 6 timer eller natten over.
20.    SERVERES straks efter eller opbevares i fryseren frem til servering.
 

Leafs Strawberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.