Opskrift på Margarita med tre slags bær

Opskrift på Margarita med tre slags bær

  • 1 pakke (170 g) Driscoll's brombær, plus flere til pynt
  • 1 pakke (170 g) Driscoll's hindbær
  • 1 pakke (455 g) Driscoll's jordbær, nippede og skåret i skiver
  • 55 g sukker, eller efter smag
  • 170 g tequila
  • 55 g triple sec
  • 110 g frisk limesaft
  • 1 frisk limeskive
  • Salt til glas
  • Is

10 minutter | 4 | andre opskrifter | mors dag | fars dag

Raspberry
Raspberry

Essensen af intens bærsmag slår igennem med hver en slurk af denne "on the rocks"-bærmargarita. Hvis du foretrækker en mere "slushagtig" konsistens, kan du lægge de siede bær i blenderen, fylde is og de resterende ingredienser i, og blende lige før servering.

Fremgangsmåde

  • Purér bærrene i en blender, indtil det er jævnt. Sigt de purerede bær gennem en sigte over i en kande for at fjerne kernerne. Der kan også anvendes en chinois/spidssigte eller en si. Tilsæt sukker efter smag. Tilsæt tequila, triple sec og limesaft, og rør rundt, indtil det hele er blandet.
     
  • Gør fire glas klar ved at gnide kanten med en skive lime og dyppe den i salt. Tilsæt is i glassene. Hæld margaritablandingen i fire glas, og pynt med bær efter ønske.
Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.