Formidabel shortcake

Formidabel shortcake

  • En bakke Driscoll brombær (125 gram)
  • En bakke Driscoll hindbær (125 gram)
  • En bakke Driscoll blåbær (125 gram)
  • 300 gram græsk yoghurt 0%
  • 200 gram rørsukker
  • 60 gram solsikkeolie
  • ½ tsk. salt
  • 1 tsk. revet appelsinskal
  • 2 æg
  • 250 gram hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 80 gram flormelis
  • 1½ tsk. revet limeskal
  • Frisk mynte til pynt
  • 400 gram flødeost ved stuetemperatur
  • 200 gram græsk yoghurt 0%
  • 1 tsk. vaniljeekstrakt

65 min | 1 kage 8-12 portioner | desserter | fester og helligdage

Raspberry
Formidabel shortcake
Raspberry

Yammmmmmm

Fremgangsmåde

  • Forvarm ovnen til 175°C
  • Læg et stykke bagepapir i bunden af en form med løs bund, og smør formens sider med smør.
  • Bland bagepulver og mel.
  • Bland græsk yoghurt, rørsukker, solsikkeolie, salt, appelsinskal og æg i en stor skål.
  • Si mel og bagepulver i blandingen og rør rundet for at få en jævn dej.
  • Hæld dejen i formen, og gør toppen jævn.
  • Sæt formen i ovnen, og bag i 40-45 minutter.
  • Lad kagen køle af ved stuetemperatur.
  • Skær kagen horisontalt i halve med en takket kniv.
  • Bland flødeost, græsk yoghurt og vanilje i en skål med en håndmikser.
  • Tilføj løbende sukker og limeskal mens du mikser.
  • Miks indtil sukkeret er opløst.
  • Tilføj forsigtigt brombær, blåbær og hindbær i en stor skål.
  • Placer den nederste halvdel af kagen på et stort kagefad eller gateau.
  • Fordel halvdelen af glasuren på kagen.
  • Tilføj halvdelen af frugten.
  • Smør undersiden af kagens øverste del med glasur, og læg den ovenpå frugtlaget.
  • Fordel resten af glasuren på toppen af kagen, og anvend resten af frugten som pynt.

Pynt med mynteblade.

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.