French Toast Kebab med Driscoll's bær opskrift

French Toast Kebab med bær

  • 2 æg
  • 60 ml mælk
  • 1 Tsk. vaniljeekstrakt
  • 1 Spsk. ahornsirup + til servering
  • 1-2 Spsk. smør
  • 3 Skiver brød
  • 7 20cm bambusspyd
  • 7 Driscoll’s Hindbær
  • 7 Driscoll’s Jordbær, pynede
  • 1 Spsk. sukker

45 min | 6 Portioner | morgenmad

Strawberry
Strawberry

French toast med et twist! Den her opskrift er perfekt til brunch eller til en hyggelig søndag morgen. De sofistikerede french toast kebabs er nemme at lave, og de vil ligne en million, når du serverer dem for dine gæster.

Fremgangsmåde

FORVARM en stor stegepande ved medium varme
SLÅ 2 æg ud i en mellemstørrelse skål, og PISK dem grundigt
TILFØJ mælken, 1 tsk. vaniljeekstrakt og 1 spsk. ahornsirup
PISK det hele godt sammen
SMELT smør på panden
DYP brød i æggeblandingen, en skive ad gangen
STEG skiverne i omtrent 2 minutter på hver side, eller indtil de er gyldenbrune, og  JUSTER temperaturen løbende
SKÆR dine French toast i 7 firkanter
SPID 3 French toast firkanter, 1 hindbær og 1 jordbær per spyd.
DRYS sukker på, og  HÆLD ahornsirup udover
SERVER spyd med ekstra ahornsirup 
SERVER med det samme
 

Leafs Strawberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.