French toast med jordbær opskrift

French toast med jordbær

  • 2 spiseskefulde usaltet smør
  • 400 g Driscoll’s jordbær, renset og skåret i skiver
  • 3 spiseskefulde ahornsirup
  • 2 teskefulde revet appelsinskal
  • 60 ml mager mælk
  • 1 teskefuld vaniljeekstrakt
  • 8 skiver kanel/rosin-brød, fx Pepperidge Farms
  • 3 store æg
  • 1 stor æggehvide
  • Flormelis, hvis det ønskes

22 min | 4 portioner | morgenmad

Strawberry
Din familie vil elske denne fantastiske morgenmads- og brunchspecialitet. Varm jordbær sauteret med ahornsirup og appelsinskal giver en velsmagende topping til french toast med kanel/rosin-brød.
Strawberry

Din familie vil elske denne fantastiske morgenmads- og brunchspecialitet. Varm jordbær sauteret med ahornsirup og appelsinskal giver en velsmagende topping til french toast med kanel/rosin-brød.

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 90 °C.

Smelt 2 teskefulde smør i en nonstick pande ved medium varme. Tilsæt jordbær og omrør jævnligt indtil de er lidt blødgjorte, ca. 3 minutter. Tilsæt ahornsirup og fortsæt med opvarmning i 30 sekunder. Fjern panden fra blusset og rør appelsinskal i. Opvarm lige før servering.

Pisk æg, æggehvide, mælk og vanilje i et lavt fad eller en stor skål. Smelt 2 teskefulde smør i en stor nonstick pande over medium varme. Dyp brødskiverne, en ad gangen, i den omrørte æggeblanding, vend forsigtigt for at mætte begge sider. Overfør skiverne til panden et par ad gangen så de ikke presses sammen; steg 2 minutter på hver side eller til skiverne er let brunede. Hold dem varme på en bageplade i ovnen. Gentag med de resterende 2 teskefulde smør og brødskiver.

Server french toast med varm jordbærmix. Drys med flormelis, hvis det ønskes.

Leafs Strawberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.