FROSSEN YOGHURT BARK Driscoll's

FROSSEN YOGHURT BARK

  • 400 g græsk yoghurt
  • 2 spsk lys sirup
  • 1/2 pakke friske hindbær ca. 60 g
  • 8-10 mandler
  • Evt.frysetørrede hindbær og citronmelisse

15 min + 3-4 timer frysning | 12 stykker | fællesskab | desserter

Raspberry
FROSSEN YOGHURT BARK Driscoll's
Raspberry

En fuld opskrift på frozen yoghurt bark. Det er nemt at lave og er et godt bud på en sundere snack – haps! ⁣

 

Fremgangsmåde

OPSKRIFT SKABT AF @isabellavlk

Bland græsk yoghurt og sirup grundigt sammen i en skål. Fordel det i et fad som måler ca. 20x30 cm. Smelt chokoladen og hæld det udover yoghurt-blandingen i en tynd stråle. Hak mandlerne fint. Top yoghurten med friske hindbær, hakkede mandler og evt. frysetørrede hindbær og citronmelisse. Sæt fadet i fryseren i ca. 3-4 timer - Frozen yoghurt bark er helt klar når det er frossent og kan knækkes i stykker.

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.