Opskrift på havregrød med Blåbær og Hindbær

Havregrød med Blåbær og Hindbær

  • 125 g. Driscoll’s Hindbær, delt
  • 125ml. Mælk (kan eventuelt være plantebaseret)
  • 1 Spsk. Ahornsirup
  • 40 g. Havregryn (eventuelt glutenfri)
  • 1 Tsk. Chiafrø
  • 70 g. Driscoll’s Blåbær

5 minutter + natten over i køleskabet | 1 portion | morgenmad | vegansk | mere inspiration

Raspberry
Raspberry

Det tager kun et par minutter at blande denne lækre græd med de sødeste bær – stil den i køleskabet natten over, og vupti har du en super sund morgenmad i form af havregrød med blåbær og hindbær.

Fremgangsmåde

  • LÆG halvdelen af dine hindbær i en lille skål
  • MOS hindbærrene indtil du har en puré
  • HÆLD hindbærpuréen i bunden af et højt glas eller et syltetøjsglas
  • MÅL mælken op i et måleglas
  • TILFØJ ahornsirup og RØR rundt for at blande sirup og mælk
  • STIL til side
  • HÆLD havregryn i en lille skål, og TILFØJ chiafrø
  • RØR rundt for at blande ingredienserne
  • HÆLD halvdelen af gryn og chiafrø i et glas
  • HÆLD halvdelen af sidste hele hindbær i glasset, OG GEM de overskydende hele hindbær i køleskabet
  • HÆLD gryn og chiafrø i glasset, og TILFØJ mælk+sirup
  • LUK glasset tæt til med låg eller folie
  • STIL på køl natten over
  • ÅBN glasset, og TILFØJ de sidste hele hindbær
  • TILFØJ blåbær
  • KAN serveres med det samme, eller GEMMES i op til to dage i køleskabet.
Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.