Havsalat med hindbær

Havsalat med hindbær

  • 1 bakke Driscoll’s-hindbær (125 g)
  • 250 g kogte rejer
  • 60 g mangofrugt i tern
  • 2 spiseskefulde selleri i tynde skiver
  • 1 spiseskefuld rødløg i tynde skiver
  • 200 g blandet babysalat
  • 2 avocadoer, halverede og i skiver
  • 1 spiseskefuld balsamicoeddike
  • 1½ spiseskefuld honning
  • 1¼ teskefuld sennep
  • 50 ml olivenolie
  • Salt og peber

20 minutter | 4 portioner | andre opskrifter | nem

Raspberry
Havsalat opskrift med friske hindbær
Raspberry

Friske hindbær sætter kulør på denne salat med rejer, avocado og et tropisk strejf. Hindbær-eddike-dressingen er også god til fisk, kylling og grøn salat.

Fremgangsmåde

  • Blend 1/3 af hindbærrene sammen med eddike, honning og sennep i en blender, indtil det er glat.
  • Tilsæt olie under processen.
  • Krydr med salt og peber.
  • Bland forsigtigt rejer, mangofrugt, selleri, løg og de resterende hindbær i en mellemstor skål.
  • Fordel salaten på 4 tallerkener og læg nogle avocadoskiver ovenpå.
  • Tilsæt lidt af hindbær-reje-blandingen og stænk dressingen på.
Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.