Helleflynder med jordbærsalsa

Helleflynder med jordbærsalsa

  • 1 bakke Driscoll's-jordbær (400 g)
  • 1 moden mango, skrællet og skåret i tern på 1 cm
  • 1 moden avocado, skåret i stykker på 1 cm
  • 1 jalapeño eller chili, fintsnittet
  • 4 helleflynderfileter (120 til 170 g hver)
  • 2 spiseskefulde limesaft
  • 1 spiseskefuld frisk koriander
  • ½ teskefuld havsalt
  • 1 spiseskefuld olivenolie
  • ¼ teskefuld sort peber
  • 1 lime skåret i 4 både
  • Et drys salt

25 min | 4 | andre opskrifter | forår | sommer | efterår

Strawberry
helleflynder
Strawberry

Mmm.

Fremgangsmåde

  • Skær jordbærrene i stykker på 1 cm og kom dem i en stor skål
  • Tilsæt mango, avocado, jalapeño, limesaft og ½ teskefuld salt og rør forsigtigt
  • Forvarm grillen til middel temperatur
  • Pensl helleflynderfileterne med olivenolie og krydr med den resterende salt samt peber
  • Gril fileterne i 4-5 minutter, vend dem forsigtigt om og gril dem i yderligere 3-5 minutter 
  • Servér med både af frisk lime og bærsalsaen
Leafs Strawberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.