Hindbær – lime ispinde

Hindbær – lime ispinde

  • 250 g Driscoll's hindbær
  • 470 ml vand
  • 150 g sukker
  • 3 små limefrugter til frisk limejuice

20 min | Portioner: 4-6 | desserter | ..

Raspberry
Hindbær – lime ispinde
Raspberry

Disse nemme ispinde er en perfekt blanding af hindbær og lime - en ideel godbid på en varm sommerdag.

Fremgangsmåde

Dæk et skærebræt eller en tallerken med to lag køkkenrulle.

Lad vand, sukker og limejuice koge ved høj varme i en lille gryde. Reducer temperaturen til medium og lad det simre i 5 minutter.

Reducer varmen til medium-lav. Hæld 250 ml limesirup fra gryden og sæt den til side.

Tilsæt hindbær til den varme limesirup i gryden og lad det simre forsigtigt i 5 minutter. Rør ikke. Brug en hulske til at løfte hindbær fra panden og læg dem på noget køkkenrulle. Gem denne limesirup, der vil blive farvet lyserød af hindbær.

Lad hindbærrene køle af på køkkenrullepapiret indtil stuetemperatur.

Fordel hindbærrene mellem ispindeformene. Bank let på formene indtil hindbærrene falder til bunds. Fyld formene med lige akkurat nok af den farvede limesirup til at de næsten dækker hindbærrene. Formene skal kun være halvt fyldte på dette tidspunkt. Kassér resten af den farvede limesirup.

Afkøl i fryseren i mindst en time. Når isen er nedkølet, toppes hver form med den gemte limesirup. Påsæt holdere og frys i mindst 3 timer.

For nemt at få isen ud af formene dyppes bunden af ​​disse i meget varmt vand i 5 til 10 sekunder.

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.