Hindbær ‘Nice’ cream

Hindbær ‘Nice’ cream

  • 250g Driscoll’s Hindbær
  • 250ml Kokosmælk
  • 250ml Kokosmælk
  • 2 Bananer, frosne i skiver
  • 4-5 Friske mynteblade, finthakkede

10 min | 6 - 8 portioner | desserter | vegansk | mere inspiration

Raspberry
Raspberry

En lækker sød og syrlig sommerdessert – helt uden mælkeprodukter!

Fremgangsmåde

  • PLACER hindbær i en blender.
  • Tilføj kokosmælk.
  • TILFØJ agave eller honning.
  • BLEND på fyld styrke eller indtil bærrene er flydende. 
  • TILFØJ halvdelen af de frosne bananskiver 
  • BLEND igen på høj styrke eller indtil blandingen er jævn og flydende. 
  • TILFØJ resten af bananskiverne.
  • BLEND igen på høj styrke. 
  • HÆLD blandingen over i en skål. 
  • TILFØJ mynte.
  • TILFØJ chokoladeknapper (hvis ønskes).
  • VEND blandingen forsigtigt for at blande det sammen. 
  • OVERFØR din nice cream til en aflang brødform.
  • AFKØL i fryseren i flere timer indtil isen er fast. 
  • LAD isen blive en smule blød før servering. 

 

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.