Hindbær og Jordbær Lemonadepops

Hindbær og Jordbær Lemonadepops

  • 240 ml vand
  • 200 gr sukker (kan reduceres til 150 gram, hvis man ønsker at spare på sukkeret)
  • 125 gr / 1 pakke Driscolls Hindbær, delt
  • 200 ml friskpresset citronsaft (omtrent 5-6 citroner)
  • Driscolls Jordbær som fyld til din ispind

35 minutter plus tid til at køle og fryse, samt 7-10 minutter til tilberedelse | 10 portioner | desserter | børnevenlig

Raspberry
Hindbær og Jordbær Lemonadepops
Raspberry

Du bliver dagens helt hvis du laver disse Hindbær og Jordbær Lemonadepops på en varm sommerdag. Hindbærsirup og friske citroner skaber bunden, og friske jordbær samt flere hindbær bringer glæde og farve til det færdige produkt.

Fremgangsmåde

For at lave den simple hindbær-sirup, skal du kombinere vand, sukker og ½ kop hindbær i en lille gryde og lad det langsomt koge op. Reducer varmen til medium, og lad det simre i op til 7 minutter, mens du rører i det regelmæssigt for at opløse hindbærrene. Når sukkeret er fuldstændigt opløst og hindbærrene er brudt ned, fjern da varmen og lad blandingen køle helt ned. Hæld blandingen gennem en finmasket si og ned i en lille kande, sådan at du fjerner alle kerner. Smid kernerne ud.

Tilføj citronsaft til den simple hindbærsirup og rør rundt. Fyld hver form med skiveskårne jordbær og resten af hindbærrene. Hæld hindbærlemonade i formene, sæt pindene i, og frys i mindst 4-6 timer eller over natten for at opnå det bedste resultat.

Bemærk: hvis du ønsker at frugten i dine ispinde er sødere, kan du pochere dine skiveskårne jordbær i siruppen i de allersidste minutter (efter du har mast hindbærrene). Fjern frugten og sæt til side før du sier blandingen.

 

 

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.