hindbær-vodka-Martini

Hindbær-vodka-Martini

  • 1 spsk simple sirup
  • 2 spsk tranebærsaft
  • 3 spsk bærvodka, fx Sobieski eller SKYY
  • 1 spsk. plus 1 1/2 tsk citronsaft
  • 1/4-1/2 kop is
  • 1 kvist rosmarin
  • 6 Driscoll's hindbær, delte

5 min. | 1 | andre opskrifter

Raspberry
Raspberry

Pak det bedste fra ferien i denne hindbærvodkamartini, der er blandet med frisk rosmarin, hindbær, tranebærjuice og bærvodka. Skær et frisk hindbær i skiver på en kvist rosmarin som en festlig pynt, og skål for årstiden.

Fremgangsmåde

1. Fjern nålene fra en rosmarinkvist, undtagen nålene helt oppe i toppen.

2. GEM 6-10 rosmarinnåle.

3. SPID 2 hindbær på rosmarinkvisten.

4. SÆT rosmarinkvisten til side som pynt.

5. Læg de resterende 4 hindbær i en cocktailshaker.

6. TILSÆT rosmarinblade.

7. BLAND hindbærblandingen forsigtigt.

8. TILSÆT citronsaft.

9. TILSÆT simple sirup.

10. TILSÆT tranebærsaft.

11. TILSÆT bærvodka.

12. TILSÆT is.

13. LUK cocktailshakeren.

14. RYST cocktailen kraftigt, indtil shakerens yderside er meget kold.

15. HÆLD martinien op i et afkølet cocktailglas.

16. SÆT rosmarinkvisten på som pynt.

17. SERVER straks.

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.