Hindbærmousse

Hindbærmousse

  • 3 pakker Driscoll's hindbær
  • 100 g sukker
  • fintrevet skal og saft af 1 citron
  • 3 tsk. gelatinepulver
  • 400 ml fløde
  • 150 g græsk yoghurt
  • 2 tsk. flormelis
  • 1 tsk. vaniljeekstrakt
  • Til servering: Flødeskum, Driscoll's hindbær, frisk mynte

30 minutter og 4-5 timer i køleskab | 10-12 | desserter

Raspberry
Raspberry

Lav en dejlig dessert på ingen tid.

Fremgangsmåde

1. Bland hindbær med sukker, citronskal og citronsaft, og bring det i kog. Purér og pres det gennem en finmasket sigte for at fjerne kerner.

2. Bland gelatinepulveret med 3 spsk vand, og tilsæt det til hindbærpuréen, mens den stadig er varm. Bland og lad det køle af.

3. Pisk fløde, yoghurt, flormelis og vaniljeekstrakt, indtil det har bløde toppe.

4. Bland den afkølede hindbærpuré med flødeskummet, og fordel det i dessertglas.

5. Stil moussen i køleskabet, indtil den er stivnet (4-5 timer).

6. Pynt med mere flødeskum, friske hindbær og mynteblade inden servering.

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.