Kyllingekebab med friske bær

Kyllingekebab med friske bær

  • 1 bakke Driscoll’s-jordbær (400 g)
  • 1 bakke Driscoll’s-hindbær (125 g)
  • 1 bakke Driscoll’s-brombær (125 g)
  • 1 bakke Driscoll’s-blåbær (125 g)
  • 4 kyllingefileter
  • ½ teskefuld salt
  • ½ teskefuld friskkværnet sort peber
  • 16 træspyd
  • 1 spiseskefuld olivenolie
  • 2 finthakkede skalotteløg
  • 8 fed hvidløg, hakkede
  • 1 teskefuld cayennepeber
  • 3 spiseskefulde paprika
  • 1 spiseskefuld kværnet spidskommen
  • 2 kopper espresso
  • 100 ml cidereddike
  • 2 spiseskefulde sojasauce
  • 3 spiseskefulde farin
  • Salt og peber
  • 30 g hakket koriander
  • 1 finthakket rødløg

60 min | 8 portioner | andre opskrifter | middel

Strawberry
Kyllingekebab opskrift med bær
Strawberry

Mmmmmm.... Disse kyllingespyd med et frisk bærtwist er perfekte til en aften på terrassen!

Fremgangsmåde

  • Opvarm olien på en mellemstor stegepande.
  • Tilsæt skalotteløg og steg dem, til de er bløde og gennemsigtige.
  • Tilsæt hvidløg, chilipulver, paprika og spidskommen og rør rundt.
  • Bland kaffen i og lad det koge, indtil det er reduceret til det halve.
  • Tilsæt frugten og lad det simre i 5 minutter.
  • Tilsæt herefter eddike, sojasauce og sukker og tag det af varmen.
  • Blend med en stavblender, så det bliver til en glat pasta.
  • Krydr med salt og peber.
  • Opvarm grillen.
  • Skær hver kyllingefilet ud i 6-8 skiver.
  • Træk skiverne på træspyddene.
  • Læg dem på grillen, indtil de er næsten gennemstegte på begge sider.
  • Pensl kebabberne med saucen og steg dem lidt længere.
  • Hæld resten af saucen i en lille skål og drys koriander og rødløg på.

Lækkert!

Leafs Strawberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.