Margarita Ispinde med Jordbær

Margarita Ispinde med Jordbær

  • 200 ml. Vand
  • 200 gram Sukker
  • 400 gram Driscoll’s Jordbær
  • 60 ml. Frisk limesaft
  • 3 Spsk. Tequila
  • 2 Spsk. Orangelikør
  • ¼ Groft salt

15 min. (+ 12h) + 5 min | 8-10 portioner | fester og helligdage | fællesskab

Strawberry
Margarita Ispinde med Jordbær
Strawberry

Hvad er bedre end en kold cocktail på en varm sommerdag? Lav din favorit cocktail om til en lækker forfriskende ispind! Tilføj lidt salt, og vupti – en næsten rigtig margarita!

Fremgangsmåde

Forberedelsestid: 15 min. tid til at fryse
Tilberedningstid: 5 min.

Kog vand og sukker sammen i en mellemstor kasserolle. Skru ned for varmen, og lad vandet simre indtil sukkeret er helt opløst. Køl efterfølgende siruppen helt ned.

Blend jordbærrene til puré i en blender. Si puréen i en finmasket si (du skal gerne ende med omtrent 350 gram puré). Bland jordbærpuré med sirup, limesaft, tequila og orangelikør. Hæld blandingen i forme til ispinde. Stil ispindene i frysere, og efter kan du sprinkle salt på. Lad derefter ispindene fryse helt ned – 12 timer eller natten over.

Leafs Strawberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.