Mazarinkage med brombær og mascarponecreme

Mazarinkage med brombær og mascarponecreme

  • 200 g smør, lidt blødt
  • 200 g sukker
  • 3 æg
  • 175 g marcipan
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 75 g mandler
  • 100 g hvedemel 
  • 1/4 tsk salt
  • 125 g friske brombær
  • 125 g friske hindbær
  • 50 g sukker
  • 200 g mascarpone
  • 2,5 dl piskefløde

2 | 8 | vegansk

Raspberry
Mazarinkage med brombær og mascarponecreme
Raspberry

 

Opskriften kommer fra @stinnagm.

Fremgangsmåde

Dej:

• Start med at tænde ovnen på 175 grader alm. ovn.

• Kom smør, sukker og vaniljesukker i en skål. Pisk det sammen. 

• Tilsæt groftrevet marcipan og salt. Vend det rundt.

• Tilsæt 1 æg ad gangen og pisk dejen.

• Tilsæt mel og vend dejen sammen.

• Hak mandler fint i en foodprocessor. Tilsæt dem til dejen og vend det sammen.

• Kom dejen i en springform beklædt med bagepapir.

• Skyl 125 g brombær og tryk dem ned i dejen.

• Start med bage kagen i 40-42 minutter midt i ovnen. Prik i den med en gaffel - der skal ikke hænge dej ved, men den må endelig ikke blive tør.

 

Mascarponecreme:

• Start med at komme friske hindbær og sukker i en skål. Mos det godt sammen med en gaffel.

• Kom mascarpone og piskefløde i en skål. Pisk det stift med en håndmixer.

• Vend hindbærblandingen i.

• Smør cremen på den helt kolde kage. Pynt kagen med friske bær.

 

 

 

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.