Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.
Mazarintærte med friske bær
- Tærtedej:
- 300 g hvedemel
- 50 g sukker
- 100 g plantemargarine
- 1/4 tsk. salt
- 0,75 dl vand
- Mazarinmasse:
- 200 g marcipan
- 100 g sukker
- 100 g plantemargarine
- 0,5 dl vand
- 2 spsk. hvedemel
- Hindbærskum:
- 250 ml vegansk piskefløde
- 1 spsk. citronsaft
- 2 tsk. vaniljesukker
- 1 bakke Driscoll's hindbær
- Pynt:
- 1 bakke Driscoll's jordbær
- 1 bakke Driscoll's brombær
- 1 bakke Driscoll's hindbær
- 1 bakke Driscoll's blåbær
50 min | 8 - 10 portioner | vegansk | desserter | mere inspiration