Nicecream med hindbær og mynte Driscoll's

Nicecream med hindbær og mynte

  • 125 g hindbær
  • 150 g bananer (vægt uden skral)
  • En håndfuld frisk mynte

5 min + fryse | 1 | mere inspiration | vegansk

Raspberry
Nicecream med hindbær og mynte Driscoll's
Raspberry

Det særlige ved denne isopskrift er, at den udelukkende består af frugt. Klargør isen dagen før servering, da den bliver bedst, når ingredienserne fryses natten over. Perfekt som dessert eller en forfriskende snack på en varm sommerdag.

Fremgangsmåde

Skyl hindbærrene, dræn dem godt, og stil dem på frost – gerne natten over.
Skræl bananerne, skær dem i stykker, og stil dem på frost natten over.
Fyld de frosne hindbær og bananer i en kraftfuld blender, og lad dem tø kortvarigt.
Blend ved høj hastighed, til din is har en cremet konsistens.
Tilføj mynte, og blend kortvarigt ved høj hastighed.

Din nicecream kan nu spises med det samme eller fryses i mindst 30 minutter, hvis du ønsker iskugler.

Hvis du ikke har en kraftfuld blender, er du nødt til at tilføje væske til den frosne frugt.
 

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.