Pain perdu med græsk yoghurt og hindbær Driscoll's

Pain perdu med græsk yoghurt og hindbær

  • 1/3 flute
  • 1 æg
  • 125 ml letmælk
  • ½ tsk. kanel
  • Smør eller neutral olie til stegning
  • 300 ml græsk yoghurt
  • 1 bakke hindbær fra Driscoll's (125 g)
  • Flormelis

30 minutters forberedelse | 2 personer | morgenmad

Raspberry
Pain perdu med græsk yoghurt og hindbær Driscoll's
Raspberry

Savner du en ny morgenmads- eller snackopskrift? Prøv Pain perdu med græsk yoghurt og friske hindbær. Du vil blive overrasket over smagen, de er bare så lækre! Du kan lave dem på en halv time, og så pynter de tilmed på tallerkenen. Byd velkommen til din nye yndlingsmorgenmad! 

Fremgangsmåde

1 Skær flutet i 6 skiver. Pisk æg, mælk og kanel sammen i en skål.
2 Opvarm en pande med teflonbelægning, og tilsæt en smule smør eller olie. Vend fluteskiverne i æggeblandingen, og steg dem i ca. 5 minutter ved middelhøj varme, til de er gyldne og færdigstegte. Vend brødene halvvejs.
3 Fordel fluteskiverne på to tallerkener, og server med yoghurt og hindbær. Drys de færdige pain perdu med flormelis.
 

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.