Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.
Påske-cheesecake
- 300 g mel (spelt eller hvedemel)
- 35 g kakaopulver (usødet)
- 2 tsk bagepulver
- 120 g sukker
- En knivspids salt
- 150 g koldt vegansk smøralternativ (ingen margarine)
- 3-4 spsk. koldt vand
- 400 g skyr (vegansk)
- 500 g sojayoghurt
- 150 g vegansk flødeost
- 150 g sukker
- 100 g vegansk smør (ingen margarine)
- 1 pk. vaniljebuddingpulver (vegansk) eller 40 g majsstivelse
- 100 g hindbær
- Valgfrit: ½ tsk. økologisk citronskal
1,5 timer | 6-8 | andre opskrifter