Quinoa med jordbær, brombær og honning dressing

Quinoa med jordbær, brombær og honning dressing

  • 2 kopper vand
  • 1 kop quinoa, skyllet
  • 1 Pakke (400 gram) Driscoll's Jordbær
  • 2 Spsk. honning
  • 2 Spsk. citronsaft
  • 1/4 Tsk. salt
  • 170 gram Driscoll's Brombær
  • 60 gram ristede og snittede mandler
  • 1 Spsk. Hakkede friske mynteblade

20 min + 20 min | 4 | andre opskrifter

Strawberry
Quinoa med jordbær, brombær og honning dressing
Strawberry

Honning, hakkede jordbær og saftige brombær giver denne fuldkornssalat en lækker sød smag. Du kan spise denne salat til morgenmad eller brunch, men den kan også anvendes som tilbehør til grillet fisk eller kylling. Frisk mynte bringer alle smagene i spil, og de ristede mandler tilføjer lidt ekstra knas.

Fremgangsmåde

  • Hæld vand og quinoa i en mellemstor kasserolle og få det til at koge mens du rører i det en gang imellem. Skru ned for varmen, læg låget på, og lad det simre i 18-20 minutter, eller indtil det meste af vandet er absorberet. Fjern fra varmen, og lad det stå tildækket i yderligere 5 minutter.
  • Imens pyner og hakker du jordbær. I en lille skål pisker du honning, citronsaft og salt sammen. Bland quinoa og dressing sammen, og rør jordbær, brombær, mandler og mynte i indtil det er jævnt fordelt.
     
Leafs Strawberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.