Raspberry and Beet Chevre

Raspberry and Beet Chevre

  • 125 gr. pakke af Driscolls hindbær
  • 50 gr. roer, ristede eller på dåse (omtrent 1 mellemstor roe), delt i kvarte
  • 1 Spsk. Granatæblemelasse (eller 1 spiseskefuld honning blandet med en 1/2 teskefuld balsamicoeddike)
  • 1/2 Spsk. Appelsinskal
  • 100 gr Chèvre ost, blødgjort
  • Salt

5 min | 6 servings | morgenmad | andre opskrifter

Raspberry
Raspberry and Beet Chevre
Raspberry

-

Fremgangsmåde

Put hindbærrene, kvarte roer,  Granatæblemelasse og appelsinskal i foodprocessoren eller en blender. Mix på højeste indstilling indtil det bliver en jævn masse. Skrab siderne med en dejskraber eller lignende og tilføj chèvre ost samt en knivspids salt. Fortsæt med at blende indtil alle ingredienser er blandet godt sammen.

Hæld massen over i en skål, og lad det afkøle i en time for at få det til at stivne. Denne dip holder sig godt i op til fem dage, hvis den opbevares tildækket i køleskabet.

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.