Vegansk smoothie opskrift med hindbær

Regnbue smoothie

  • 125 g Driscoll's hindbær, delte
  • 100 ml mandelmælk
  • 2 mellemstore bananer
  • 1 spsk. strimlet kokosnød
  • 1 spsk. kakao nibs
  • 2 spiseskefulde tørrede abrikoser, hakkede
  • 35 pistacienødder, afskallede
  • 10 Driscoll’s blåbær

5 min | 1 portion | morgenmad | vegansk

Raspberry
Regnbue smoothie
Raspberry

Denne hindbær-smoothie er et mesterværk i sig selv. Den er sjov at lave og næsten for smuk at spise!

Fremgangsmåde

Smoothie Base

Stil 7 hindbær til side. Bland de resterende hindbær, bananer og mandelmælk i en blender indtil blandingen hvirvler let rundt. Hæld i en mellemstor morgenmadsskål.

Toppings

Drys kokos i form af bogstavet "C" langs kant af morgenmadsskålen. Drys kakao nibs i en bue ved siden af kokosstrimlerne. Drys pistacienødder ved siden af kakao nibs. Lav en blåbærbue ved siden af pistacierne. Drys hakkede abrikoser langs kanten af blåbærrene.

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.