Kage med blandede bær og mandler

”Rode”-kage med blandede bær

  • 100 g. sukker.
  • Revet skal fra 1 citron
  • 1 Tsk. Vaniljeekstrakt
  • ½ Tsk. Mandelekstrakt
  • 600 g. blandede Driscoll’s bær: Brombær, Blåbær og Hindbær
  • 2 Spsk. Frisk citronsaft
  • 1 boks med kageblanding
  • 70 g. Skiveskårede mandler
  • 170 g. Usaltet smør, skåret i skiver

60 minutter | 12 Portioner | desserter

Blackberry
Kage med blandede bær og mandler
Blackberry

Med kun en håndfuld ingredienser og friske bær, kan du nemt lave den sjove dessert, og det tager kun en time. Nem at lave og lækker at spise!

Fremgangsmåde

FORVARM ovnen til 175°C.
SMØR et stort ovnfast fad og drys med mel.
HÆLD ½ kop sukker i en lille skål.
TILFØJ revet citronskal.
TILFØJ 1 tsk. vaniljeekstrakt.
TILFØJ ½ tsk. mandelekstrakt.
RØR rundt med en gaffel indtil blandingen er jævn.
STIL blandingen til side.
HÆLD 6 kopper bær i dit fad.
DRYS sukkerblandingen over bærrene.
HÆLD 2 spsk. citronsaft henover.
RØR rundt for at dække bærrene ligeligt.
DRYS kageblandingen hen over bærrene.
DRYS mandler henover.
FORDEL skiver af smør ligeligt hen over bærrene.
BAG indtil toppen er gylden, og bærrene bobler – 45-55 minutter.
SERVERES varm eller ved stuetemperatur med vaniljeis eller flødeskum.
 

Leafs Blackberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.