Lækre hindbæropskrift

Salade Chevre Chaud med friske hindbær

  • 100 g frisk spinat
  • 75 g ruccola
  • 125 g hindbær
  • 1 gederulle, ca. 180 g
  • ½ flute
  • 50 g hasselnødder, grofthakkede (gerne ristede*)
  • Balsamico creme, - en god mørk balsamico
  • Olivenolie
  • Salt

25 min | 2 personer | fællesskab | andre opskrifter

Raspberry
Lækre hindbæropskrift
Raspberry

Vores søde hindbær er ubeskriveligt lækre. Tjek denne lækre hindbæropskrift fra en af vores influencers og bliv inspireret.

Fremgangsmåde

OPSKRIFT SKABT AF @gourministeriet

Skyl salater og hindbær grundigt, og lad det hele dryppe godt af i et viskestykke eller i en sigte.
Skær brødet i tynde skiver og læg dem på en bageplade, - pensl dem med olivenolie og drys med lidt salt. 
Skær gedeosten i skiver på ca. 1 cm i tykkelsen og læg også disse på bagepladen.
Bag gedeost og brødskiver i ca. 12 min. i en forvarmet ovn, ved 200 grader, almindelig ovn. Tag gedeosten ud og lad brødskiverne bage videre på en rist i ca. 6 min., - til skiverne er gyldne og sprøde.
Bland salaterne på et stor fad, top brødskiverne med gedeost og stik disse ned mellem salaterne. 
Fordel de friske hindbær og ristede hasselnødder på toppen, og slut af med en god balsamico creme.

*Ristede hasselnødder
Forvarm ovnen til 200 grader almindelig ovn.
Fordel hasselnødderne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag nødderne midten i ovnen i ca. 10 minutter, - vend gerne en enkelt gang undervejs.
Lad nødderne køle af på bagepladen og fjern derefter de løsnede skaller ved at gnubbe dem i et viskestykke.

Leafs Raspberry

Bær er vores favorit, men cookies smager også godt ;-). På vores hjemmeside benytter vi cookies (ikke spiselige) for at sikre dig den kundeoplevelse, der er mest relevant for dine interesser. Se venligst vores cookie politik. Hvis du accepterer, forstår du aftalens vilkår og accepterer dem.